Liquid artworked the graphics, which included wall graphics, restroom graphics, lift signage, room signage and book end graphics, to compliment the look and feel of the building whilst matching the architect’s original designs and intentions. Throughout the project we worked closely with BAF Graphics and BAM Construction to ensure that our artwork matched BAM’s materials and that BAF could implement the matching vinyl to specification and on time.

Liquid also helped the College place the graphics in logical yet creative ways around the new space. The graphics as a result were positioned with maximum visual impact and worked in harmony with the colour coding of each floor.

Dubbed ‘the hub of college life’, the £35 million state of the art landmark building is built with a range of learning environments and well-being areas. The centre aims to provide students with resources including IT, sports, nursery and recreational facilities in order to support their learning and extra curricula needs.

The activity for this project went live in June - the building looked stunning and both Liverpool Community College and liquid are delighted with the results.